Hvis du både har oprettet et kontaktkort og et bankkontokort til samme virksomhed, kan du kæde de to kort sammen.

Når et kontaktkort er kædet sammen med et bankkontokort, er det muligt at synkronisere de oplysninger, som er fælles for kortene. Funktionen forudsætter, at du har angivet en forretningsrelationskode for bankkonti i vinduet Marketingopsætning.

Sådan kædes en kontakt sammen med en eksisterende bankkonto

1. I feltet Søg skal du angive Kontakter og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den kontakt, der skal kædes sammen med en bankkonto.

3. På fanen Handlinger skal du i gruppen Funktioner vælge Opret kæde til eksist. og derefter vælge Bank. Vinduet Bankkontolink åbnes.

4. Vælg den relevante bankkonto i feltet Bankkontonr..

5. Vælg om bankkontooplysningerne eller kontaktoplysningerne skal være den primære kilde til oplysninger i tilfælde af uoverensstemmelser i feltet Aktuelle overord. felter.

6. Vælg knappen OK i vinduet Bankkontolink for at oprette sammenkædningen.

Bemærk
Under Aktuelle overord. felter kan du angive, hvilke felter der skal bruges for at prioritere i tilfælde af, at der er uoverensstemmende oplysninger i felter, som er fælles for kontakt- og bankkontorkortet. Hvis adressen f.eks. ikke er ens på de to kort, kan du ved at markere Kontakt bestemme, at det er oplysningerne på kortet Kontakt, som skal bruges.