Når du opretter en serviceordre for en serviceartikel, kan du knytte servicearbejdet til en ressource. Når du bogfører en serviceordre, afspejles de timer, som du tildeler ressourcen, automatisk på en timeseddel for ressourcen. Oplysningerne i timesedlen kan ikke redigeres.

Sådan integreres ressourcetimer på en serviceordre med en timeseddel

1. Opret en ny serviceordre.

2. Tilføj en serviceartikel på servicelinjerne. Vælg Ressourceallokeringer i menuen Linje på værktøjslinjen Linjer.

3. Vælg feltet Ressourcenr., og angiv derefter et ressourcenummer. Vælg knappen OK.

4. Vælg Servicelinjer i menuen Ordre.

5. Vælg feltet Type i vinduet Servicelinjer, og vælg en ressourcetype.

6. I feltet Nummer skal du vælge en ressource.

Angiv antallet af timer i feltet Antal.

Angiv antallet af timer, du vil vise som forbrugt, i feltet Antal til forbrug, når du bogfører ordren.

Vælg knappen OK.

7. Bekræft i vinduet Serviceordre, at svardatoen er en dato, der findes en timeseddel for.

8. Vælg Bogfør i gruppen Proces under fanen Startside, og vælg derefter den relevante indstilling.

9. Hvis du vil gennemse bogføringsoplysningerne, som de afspejles i timesedlen, skal du åbne den timeseddel , der indeholder den dato, hvor du udførte bogføringen.

Timesedlen indeholder en godkendt timeseddellinje for serviceordren. Linjen består af navnet på ressourcen i feltet Beskrivelse og antallet timer, der er bogført fra serviceordren. Tidsforbruget registreres for bogføringsdatoen.

Bemærk
    Linjen har statussen Godkendt, og du kan ikke åbne den igen eller sende den.