Du kan bruge kørslen Indekser forsikring til at opdatere værdien af de anlægsaktiver, der er dækket af forsikringen.

Sådan indekseres forsikringen

1. I feltet Søg skal du indtaste Indekser forsikring og derefter vælge det relaterede link.

2. Udfyld felterne i oversigtspanelet Indstillinger. En formindskelse på 5% angives som 95 i feltet Indekstal, mens en forøgelse på 2% angives som 102.

3. I oversigtspanelet Anlægsaktiv kan du definere et filter til udvælgelse af de anlægsaktiver, der skal indekseres.

4. Vælg knappen OK.

Ved kørslen beregnes beløbet som en procent af de samlede forsikringssummer fra vinduet Forsikringsstatistik, og der oprettes en linje i forsikringskladden.

5. I feltet Søg skal du angive Forsikringsskladder og derefter vælge det relaterede link for at åbne vinduet Forsikringskladder.

6. Få vist de oprettede poster, og bogfør dem til forsikringsposterne.