Hvis du har en IC-partner, der ikke er med i den samme database som dit regnskab, kan du modtage IC-transaktioner fra partneren i en .xml-fil. Derefter kan du indlæse transaktionerne til din indbakke.

Sådan indlæses IC-transaktioner fra en fil:

1. I feltet Søg skal du indtaste Virksomhedsoplysninger og derefter vælge det relaterede link.

2. Gem filen på den placering, som du har angivet i feltet IC-indbakkeoplysninger i vinduet Virksomhedsoplysninger.

3. I feltet Søg skal du indtaste IC-indbakketransak. og derefter vælge det relaterede link.

4. I vinduet IC-indbakketransak. under fanen Handlinger i gruppen Funktioner skal du vælge Indlæs transaktionsfil.

5. Marker den .xml-fil, der indeholder transaktionerne i det vindue, som vises, og vælg derefter knappen Åbn.

Transaktioner indlæses nu til indbakken, hvor du kan arbejde med dem.