Når du udfylder et salgsbilag, bør prisen i feltet Salgspris være den lavest mulige pris med den højest mulige rabat på den pågældende dato. Hvis du alligevel vil se, om der er alternative salgslinjerabatter, skal du se, om feltet Salgslinjerabat findes er markeret. Hvis det er tilfældet, kan du slå salgslinjen op.

Følgende fremgangsmåde er for en salgsordre, men du kan også følge disse trin for andre salgsdokumenter.

Sådan slår du salgslinjerabatter op

1. I feltet Søg skal du angive Salgsordrer og derefter vælge det relaterede link. Opret en ny salgsordre.

2. I oversigtspanelet Linjer skal du klikke på Handlinger, vælge Funktioner og derefter vælge Hent linjerabat.

3. Den alternative linjerabat vises i vinduet Hent salgslinjerabat.

4. Hvis du vil vælge en alternativ linjerabat, skal du markere linjen og vælge knappen OK.