Hvis du vil finde dine lageropgaver, skal du åbne kortvinduet til en markeret vare. Hvis der er oprettet lagerinstruktioner, vises der Hent- og Placer-linjer, og du kan starte på en opgave. Der kan også være tildelt særlige instruktioner til hver lagermedarbejder af en overordnet leder.

Sådan findes en tildelt instruktion

1. Indtast Læg-på-lager (lager), Pluk (logistik) eller Bevægelse (logistik) i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link. Der vises en oversigt over alle tildelinger på samtlige lagerlokationer.

2. Sorter varerne efter lokation. Du kan nu se de instruktioner, som du har fået tildelt.

3. Vælg en af linjerne med dine initialer i feltet Tildelt bruger-id, og vælg derefter knappen OK. Den tildelte læg-på-lager-aktivitet vises derefter i vinduet, med dine initialer i feltet Tildelt bruger-id i oversigtspanelet Generelt.

Du kan bruge feltet Tildelt bruger-id på hovedet til at påtage dig opgaver, hvis lagerlederen ikke har tildelt bestemte instruktioner til hver individuel medarbejder. Indtast blot dit bruger-id på hovedet, før du begynder at arbejde på en instruktion. De andre medarbejdere kan så vælge at starte på andre instruktioner, og to medarbejdere kommer ikke til at spilde tid og kræfter på at udføre den samme opgave.