Du kan eksportere salgsanalysevisninger til Microsoft Excel. Du kan bruge alle funktioner i Microsoft Excel, når du analysere og arbejder med Microsoft Dynamics NAV-data.

Sådan eksporteres salgsanalysevisninger til Excel

1. I feltet Søg skal du indtaste Analysevisninger og derefter vælge det relaterede link. Vælg den relevante analysevisning.

2. Under fanen Handlinger i gruppen Generelt skal du vælge Rediger analysevisning. Vinduet Dimensionsanalyser åbnes.

3. I oversigtspanelet Indstillinger i feltet Vis kan du markere Faktiske beløb, Budgetterede beløb eller en af indstillingerne for at sammenligne faktiske beløb med budgetterede beløb.

4. Udfyld resten af felterne på oversigtspanelerne.

5. Når du er færdig med at udfylde felterne under fanen Handlinger i gruppen Generelt, skal du vælge Vis matrix for at se resultaterne.

6. Vælg Udlæs til Excel i gruppen Behandl under fanen Startside.

Advarsel
Det maksimale antal linjer i Excel er ca. 65000. Hvis din analysevisning genererer for mange linjer, vises der en fejlmeddelelse i Excel.

Bemærk
I Excel vises dimensionskoden altid i kolonnehovederne. Hvis du både vil vise koder og navne i Excel i vinduet Dimensionsanalyser på oversigtspanelet Indstillinger, skal du vælge feltet Vis kolonnenavn.