Brug vinduet Udlæs profiler til at eksportere en profil.

Sådan eksporteres en profil

1. Vælg Afdelinger, vælg Programopsætning, og vælg derefter Rolledefineret klient.

2. Vælg Udlæs profiler.

3. Angiv filteret for profil-id'et, og vælg den profil, du vil eksportere.

4. Vælg OK, og gem derefter .xml-filen til profilen.

Du kan importere en profil, der tidligere er eksporteret, til et websted, hvor den pågældende profil ikke allerede findes. Vælg Afdelinger, vælg Programopsætning, og vælg derefter Rolledefineret klient. Klik derefter på Indlæs profiler.

Bemærk
Du kan ikke importere en profil, der er konfigureret som en standardprofil.