Ordrer slettes som regel automatisk, når de er faktureret fuldt ud. Når en faktura bogføres, oprettes der en tilsvarende post i vinduet Bogførte servicefakturaer. Det bogførte dokument kan ses i vinduet Bogført servicefaktura.

Serviceordrer slettes ikke automatisk i programmet, men hvis det samlede antal i ordren er bogført, ikke fra selve serviceordren, men fra vinduet Servicefaktura. Det kan i så fald være nødvendigt at slette fakturerede ordrer, der ikke er slettet. Det kan du gøre ved at aktivere kørslen Slet fakturerede serviceordrer.

Sådan slettes fakturerede serviceordrer

1. I feltet Søg skal du indtaste Slet fakturerede serviceordrer og derefter vælge det relaterede link. Anmodningskørselsvinduet Slet fakturerede serviceordrer åbner.

2. Når du skal vælge de ordrer, der skal slettes, kan du angive filtre i felterne Nummer, Debitornr. og Faktureres til kundenr..

3. Vælg knappen OK.