Hvis du har oprettet mere end en nummerseriekode for samme slags grundlæggende oplysninger eller transaktioner, kan du oprette relationer mellem koderne. Denne funktion kan være en hjælp ved valg af koder, når du bruger et nummer.

Sådan oprettes relationer mellem nummerserier

1. I feltet Søg skal du indtaste Nummerserie og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den nummerserie, du vil oprette relationer for.

3. På fanen Naviger i gruppen Serie skal du vælge Relationer.

4. I feltet Seriekode skal du indtaste koden for de antal serier, du vil knytte til de serier, du valgte under trin to .

Tilføj en linje for hver kode, du vil knytte til den valgte nummerserie.

5. Vælg knappen OK.

Når du derefter opretter noget, der kræver et nummer, kan du bruge de relationer, du har oprettet, til at vælge mellem de relaterede nummerserier.

Bemærk
Denne fremgangsmåde opretter kun relationer for de nummerserier, du har valgt, i vinduet Nummerserie i trin 2. Hvis du vil oprette relationer til andre nummerserier, skal du gentage hele fremgangsmåden for hver enkelt relevant nummerserie.