Hvis lokationen bruger både læg-på-lager og modtagelse, og du har slettet læg-på-lager-linjerne, eller hvis du bruger styret læg-på-lager og pluk, og du har besluttet dig for ikke at bruge læg-på-lager-kladden, kan du oprette eller genoprette læg-på-lager-instruktioner til bogførte købsleverancelinjer på følgende måde.

Sådan oprettes en læg-på-lager-aktivitet fra en bogført modtagelse

1. I feltet Søg skal du indtaste Bogførte lagermodtagelser og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg en bogført modtagelse, der evt. skal lægges på lager.

3. Under fanen Navigation i gruppen Linje skal du vælge Kort.

Hvis feltet Bilagsstatus er tomt, er modtagelsen ikke lagt på lager overhovedet. Ellers står der i feltet, at modtagelsen er delvist lagt på lager eller fuldt lagt på lager.

4. Under fanen Handlinger i gruppen Funktioner skal du vælge Opret læg-på-lager, hvis modtagelsen er lagt delvist på lager eller slet ikke er lagt på lager.

5. Udfyld felterne i kørselsvinduet for at oprette læg-på-lager-aktiviteten, og klik på knappen OK.