Du kan bruge en købsrekvisition som foreløbig kladde til en ordre for senere at konvertere ordren til en faktura.

Du skal oprette et kort for kreditoren og et kort for hver vare, som skal købes, før du kan oprette en købsrekvisition.

Sådan oprettes en købsrekvisition

1. I feltet Søg skal du indtaste Købsrekvisitioner og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg Ny i gruppen Ny under fanen Startside for at oprette en ny købsrekvisition.

3. Udfyld feltet Nummer.

4. Angiv leverandørnummeret i feltet Leverandørnr.

5. Klik på Vare i feltet Type på den første tilbudslinje.

6. Angiv nummeret på den vare, som skal bestilles, i feltet Nummer.

7. Angiv det antal, der skal bestilles, i feltet Antal.

Bemærk
Hvis varen består af en stykliste, kan du udfolde den på linjerne. På den måde vises komponenterne enkeltvist i stedet for samlet i styklisten. Det gør du ved at indtaste styklistevarenummeret i feltet Nummer og klikke på Funktion i menuen Handlinger og derefter vælge Udfold stykliste.

Hvis en kreditor også er registreret som kontakt i Salg og Marketing, og hvis du har specificeret en interaktionsskabelonkode for købsrekvisitioner i vinduet Marketingopsætning, vil der, når du vælger Udskriv for at udskrive rekvisitionen automatisk blive registreret en interaktion i tabellen Interaktionslogpost.