Du kan bruge profiler til at kæde rollecentre sammen med brugere. Hvis du opretter en ny profil, skal de brugere, du føjer til denne profil, have roller (dvs. databasetilladelser), som stemmer overens med det tilsvarende rollecenter.

Sådan oprettes en profil

1. Vælg Afdelinger, vælg Administration, og vælg derefter Rolledefineret klient.

2. Vælg Profiler.

3. Vælg Ny i båndet for at åbne vinduet Nyt profilkort.

4. Gå til feltet Profil-id, og angiv et navn, der beskriver rollen for de brugere, der skal have tildelt denne profil.

5. Gå til feltet Beskrivelse, og angiv en beskrivelse af profil-id'et, f.eks. Ordrebehandler.

6. I feltet Rollecenter-id skal du vælge et rollecenter.

7. Hvis du vil gøre dette rollecenter til standardprofilen, skal du markere afkrydsningsfeltet Standardrollecenter.

8. Vælg OK.