Du kan oprette produktionsordrer fra salgsordrer i afdelingen Salg & marketing.

Sådan oprettes en produktionsordre fra en salgsordre

1. I feltet Søg skal du angive Salgsordrer og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den salgsordre, du vil oprette en produktionsordre for.

3. Under Handlinger i gruppen Funktioner vælges Planlægning. I vinduet Salgsordreplanlægning kan du få vist disponeringen for en salgsordrevare.

4. Under fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælges Opret prod.-ordre.

5. Vælg status og ordretype.

6. Vælg knappen Ja for at oprette en produktionsordre.