Nye versioner af produktionsstyklister anvendes, når f.eks. en vare erstattes af en anden vare, eller når en kunde bestiller en speciel version af et produkt.

Sådan oprettes en ny version af en produktionsstykliste

1. Indtast Produktionsstykliste i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Vælg den produktionsstykliste, der skal kopieres.

3. Vælg Versioner i gruppen P.stykliste under fanen Naviger.

4. Under fanen Startside i gruppen Ny skal du vælge Ny.

5. Udfyld felterne i den nye produktionsstyklisteversion for den ønskede stykliste. Indtast en værdi i feltet Versionskode.

Den nyoprettede version tildeles automatisk status som Ny.

Gyldigheden i tid for versionen angives i feltet Startdato.

Bemærk
Hvis du vil bruge en vare fra varemasterdata i produktionsstyklisten skal du vælge indstillingen Vare i feltet Type. Hvis varen også har en produktionsstykliste, hvorved Produktionsstyklistenr. er udfyldt på kortet, tages denne produktionsstykliste også i betragtning.

Vælg indstillingen Produktionsstykliste, hvis du vil bruge en fantomproduktionsstykliste på linjen.

Fantomstyklister anvendes til at strukturere produkter. Denne produktionsstyklistetype fører aldrig til et færdigt produkt, men anvendes udelukkende til at bestemme afhængige behov. Fantomstyklister har ikke deres egne stamdata for varer.