Microsoft Dynamics NAV giver dig mulighed for at arbejde med vinduer i tre forskellige tilstande: Vis, Rediger og Ny. Tilstanden vises i overskriften i vinduet før vinduesnavnet. F.eks. Vis - Debitorkort - 10000 Kontorcentralen A/S.

Dette emne beskriver, hvordan du opretter en ny linje i et vindue, og hvordan du åbner et vindue i tilstanden Ny.

Sådan oprettes en ny linje på en liste eller i et dokument

• Hvis vinduet indeholder knappen Ny på båndet, skal du vælge Ny. Ellers skal du vælge Handlinger og derefter Ny.

Sådan oprettes et nyt kort eller dokument

1. Åbn listen med kort eller dokumenter, eller åbn et eksisterende kort eller dokument.

2. Hvis vinduet indeholder knappen Ny på båndet, skal du vælge Ny. Ellers skal du vælge Handlinger og derefter Ny.