Du bruger kontoskemaer til at analysere tal i finanskonti eller til at sammenligne finansposter med finansbudgetposter. Du kan f.eks. få vist finansposter som procenter af budgetposter.

Sådan oprettes nye kontoskemaer

1. I feltet Søg skal du indtaste Kontoskemaer og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet Kontoskemanavne på fanen Startside skal du vælge Ny for at oprette et nyt kontoskemanavn. Skriv det navn, du vil give kontoskemaet, i feltet Navn.

3. Udfyld felterne Standard kolonneformat og Analysenavn efter behov.

4. På fanen Startside i gruppen Behandl skal du vælge Rediger kontoskema for at begynde at definere rækkerne i kontoskemaet.

Hvis du ikke har tildelt et standard kolonneformat til kontoskemaet, skal du definere kolonnerne manuelt.