Brug vareoverførselskladden for at oprette et link mellem en ny post og den oprindelige købspost, når du skal rette en forkert købspost, så du er sikker på, at den korrekte kostpris fremkommer, når lagerværdien skal gøres op.

Sådan rettes en dimensionsværdikode for en varepost under Køb

1. I feltet Søg skal du angive Vareomposteringskladder og derefter vælge det relaterede link.

2. Udfyld felterne på den første tomme linje i vinduet Vareomposteringskladde. Hvis du vil have Hjælp til et bestemt felt, skal du klikke på feltet og trykke på F1.

3. På fanen Naviger i gruppen Linjen skal du vælge Dimensioner.

4. Udfyld felterne som beskrevet i følgende tabel.

Felt Beskrivelse

Dimensionskode

Vælg koden for den forkerte dimension eller dimensionen med den forkerte dimensionsværdi.

Dimensionsværdikode

Vælg koden med den forkerte dimensionsværdi.

Dimensionsværdikode

Hvis den korrekte dimensionsværdi stadig tilhører den samme dimensionskode som den forkerte, skal du vælge koden for den korrekte dimensionsværdi.

Lad feltet stå tomt, hvis den korrekte dimensionsværdi tilhører en anden dimensionskode. Opret en ny linje med den korrekte dimension og den nye korrekte dimensionsværdi.

5. På fanen Startside skal du vælge Bogfør for at bogføre kladden.

Bemærk
Hvis den korrekte dimensionsværdi tilhører samme dimension som den forkerte dimensionsværdi, skal du kun skrive en linje i vinduet Varekladdelinje. Hvis den tilhører en anden dimension, skal du oprette to linjer.