Du kan kopiere ruter. Det er en fordel ved lange ruter eller ved små ændringer af versioner. Du kan kopiere en eksisterende version af en rute til en ny eller eksisterende version. Kopifunktionen sletter gamle linjer i den aktuelle rute.

Sådan kopieres ruter

1. Indtast Rute i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Hvis du vil oprette en ny rute, skal du udfylde feltet Nr. for den nye rute.

Hvis du vil kopiere en eksisterende rute, skal du markere den rute, du vil kopiere til. Undersøg, om versionen skal overskrives, og kontroller, at status ikke er Godkendt.

3. På fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælges Kopier ruter. Der åbnes en ruteoversigt.

Marker den ruteversion, du vil kopiere fra, og vælg knappen OK.

Rutelinjerne i kildeversionen kopieres til den aktuelle version og kan behandles yderligere her.

4. Ret feltet Status til Godkendt.