Du kan kopiere produktionsstyklister. Kontroller, at den produktionsstykliste, du kopierer, ikke er godkendt. Varelinjerne i den stykliste, du kopierer til, erstattes af linjerne i den stykliste, du kopierer fra.

Sådan kopieres produktionsstyklister

1. Indtast Produktionsstykliste i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Vælg den produktionsstykliste, du vil kopiere til, eller opret en ny produktionsstykliste.

3. På fanen Handlinger i gruppen Funktioner skal du vælge Kopiér stykliste.

4. Marker den stykliste, der skal kopieres fra.

5. Vælg knappen OK for at kopiere linjer ind i den aktuelle stykliste.

6. Luk vinduet.