I mange tilfælde vil kontonumre i vinduet Microsoft Dynamics NAV være ens eller næste ens på flere linjer. Bogføringsopsætning har indbygget en kopieringsfunktion, der gør det muligt hurtigt at udfylde felter på en linje med kontonumrene fra en allerede afsluttet linje.

Før du kan kopiere, skal du udfylde felterne Virksomhedsbogføringsgruppe og Produktbogføringsgruppe på den linje, du vil kopiere til. Du skal også oprette virksomhedsgrupper og produktgrupper og konfigurere kombinationer af disse grupper.

Sådan kopieres bogføringsopsætningslinjer

1. I feltet Søg skal du indtaste Bogføringsopsætning og derefter vælge det relaterede link.

2. Marker den linje, du vil kopiere til.

3. På fanen Startside i gruppen Proces skal du vælge Kopiér.

4. Klik på feltet i feltet Virksomhedsbogføringsgruppe, og marker den gruppe, der vises på linjen med de kontonumre, du vil kopiere.

5. Angiv, hvilke typer konti du vil kopiere.

6. Vælg knappen OK.