Vinduet Opgavekøposter viser alle aktuelle opgavekøposter. Listen viser Status for jobbet, Bruger-id for den bruger, der startede jobbet, og Objekt-id, der skal aktiveres. Hvis status er angivet til Klar, kan det planlagte job køres.

sådan kontrolleres status for en opgavekøpost

1. I feltet Søg skal du indtaste Opgavekøposter og derefter vælge det relaterede link. Vinduet Opgavekøposter åbnes.

2. Vælg opgavekøpost, du vil kontrollere, på listen.

3. På fanen Startside i gruppen Proces skal du vælge Ændringslogposter. Vinduet Logposter i opgavekø åbnes og viser status for job, der er kørt:

• Fuldført
    • Igangsat
    • Fejl

I vinduet Logposter i opgavekø vises også eventuelle fejlmeddelelser. Hver linje repræsenterer en opgavekøpost eller forekomsten af et tilbagevendende element. Hvis en sag er afsluttet med en fejl, vises fejlmeddelelsen.