Beregning af leveringstid er et værktøj, du kan bruge til at beregne den tidligst mulige dato, en vare er disponibel til afsendelse eller levering. Funktionen opretter også indkøbskladdelinjer for de datoer, du godkender.

Sådan gør du en vare kritisk

1. I feltet Søg skal du indtaste Varer og derefter vælge det relaterede link.

2. Åbn det relevante varekort.

3. Vælg feltet Kritisk i oversigtspanel Planlægning.

Sådan beregnes en ordrebekræftelsesdato

1. I feltet Søg skal du angive Salgsordre og derefter vælge det relaterede link.

2. Åbn den relevante salgsordre, og vælg de salgsordrelinjer, du vil have programmet til at beregne.

3. Vælg Beregning af leveringstid i gruppen Planlæg under fanen Naviger. Vinduet Beregn. af lev.tid -linjer åbnes.

4. Vælg en af følgende indstillinger i gruppen Beregn under fanen Naviger:

• Marker Disp.-til-bekræftelse, hvis du vil beregne den tidligste dato, en vare er disponibel med hensyntagen til lager, fastlagt tilgang og bruttobehov.
    • Marker Første m. afs.dato, hvis du ved, at varen er udgået af lageret og du vil beregne den tidligste dato, varen kan være disponibel ved at afsende en genbestillingsordre.
  5. Vælg knappen Accepter for at godkende den tidligst tilgængelige afsendelsesdato.