Når du har alle de importerede dataoverflytningsposter, der er gyldige, og som ikke indeholder fejl, kan du overføre posterne til Microsoft Dynamics NAV-databasen.

Sådan overføres debitordata

1. Åbn vinduet Konfigurationspakker.

2. Vælg tabellen for den dataoverflytningsfil, du vil overføre til Microsoft Dynamics NAV-databasen.

3. I oversigtspanelet Tabeller i gruppen Funktioner skal du vælge Anvend data. Du kan se antallet af databaseposter, der er blevet oprettet, i feltet Tabelnavn. Kontroller, at de korrekte poster er blevet oprettet. Vælg hyperlinket i Tabelnavn.

Virksomhedens kundedatabase er nu indstillet, og grundlæggende data er nu importeret. Dine næste trin i implementeringsprocessen er at oplære brugere, definere processer, oprette yderligere data, tilpasse rapporter osv.