Sorteringsfunktionen gør det nemt og hurtigt for dig at overskue dine oplysninger. En sorteret liste kan gemmes ved hjælp af funktionaliteten Gem visning. Hvis du f.eks. har mange kunder, kan du vælge at sortere kunderne efter.

Advarsel
Sortering understøttes ikke af billeder, FlowFilters og felter, der ikke tilhører en tabel.

Tip
Du kan sortere på flere kolonner i Microsoft Dynamics NAV Windows-klient. Brug Skift + højreklik på en kolonne for at medtage flere kolonner i sortering.

Sortering af lister og kladdelinjer

Det følgende eksempel viser, hvordan du sorterer en debitorliste efter navn.

1. I feltet Søg skal du indtaste Debitorer og derefter vælge det relaterede link.
  2. Vælg en kolonneoverskrift, højreklik på kolonnen, og vælg Sorter stigende eller Sorter faldende.

Samme fremgangsmåde anvendes til kladder, f.eks. vinduet Planlægningskladde.

Sortering af dokumentlinjer

Følgende eksempel viser, hvordan du sorterer linjer i en salgsordre.

1. I feltet Søg skal du angive Salgsordrer og derefter vælge det relaterede link. Vælg en salgsordre.
  2. På salgsordren skal du vælge oversigtspanelet Linjer, vælge en kolonne til at sortere efter, højreklikke på kolonnens sidehoved og vælge Sorter stigende eller Sorter faldende.