Båndet er organiseret i faner og grupper og indeholder handlinger, der er vigtige for brugeren i en given sammenhæng. Båndet er tilgængeligt fra de fleste , og det er synligt som standard.

Brug Ctrl+F1 for at skifte mellem at skjule og vise båndet. Dette giver mere plads til visning af den aktuelle side. Hvis du vil skjule båndet, skal du bruge Ctrl+F1 igen. Du kan enten bruge musen eller genvejstasterne navigere på båndet. Tryk på Alt for at få vist adgangsnøgler på båndet. Du kan finde flere oplysninger i Tastaturgenveje.

Tilpasning af båndet

Fra alle sider, hvor båndet er synligt, kan du tilpasse båndet, så det kan hjælpe dig med at blive mere produktiv. Du kan oprette brugerdefinerede faner og grupper, der indeholder handlinger, som du ofte bruger. Du kan fjerne de handlinger, du aldrig bruger, og du kan omdøbe handlinger, faner og grupper til dine behov. Du kan finde flere oplysninger i Sådan tilpasses båndet.

Vigtigt
Eventuelle tilpasninger, der ændrer båndet, kan påvirke vejledningen i Hjælp i Microsoft Dynamics NAV. Den version af Microsoft Dynamics NAV, som du bruger, kan være anderledes end det, der er beskrevet i Hjælp. Hvis du har tilpasset båndet i Microsoft Dynamics NAV, kan du vende tilbage til den version, der er beskrevet i Hjælp. Hvis din systemadministrator har konfigureret dit bånd, skal du kontakte systemadministrator for at drøfte eventuelle ændringer, du ønsker på båndet. Du kan finde flere oplysninger i Nulstille brugertilpasnings- og konfigurationsindstillinger.

Tilpasning af båndets størrelse

I vinduet Tilpas bånd kan du organisere og vise handlinger, som du vil have dem vist på båndet. Det kan være en god ide at få vist disse større ikoner for handlinger, der bruges ofte. Som standard vises mange handlinger, f.eks. handlingen Ny på en side, altid med et stort ikon, hvis der er tilstrækkelig plads på båndet. Pladsen styres af standardstørrelsesstrategien. Det betyder, at nogle handlinger, der vises først i en gruppe i en båndfane på, vises i stor størrelse. Selvom du har tilpasset nogle handlinger, så der vises et stort ikon, kan denne funktionsmåde dog ændres, når du tilpasser størrelsen på vinduet Microsoft Dynamics NAV. Typisk fordeler standardstørrelsesstrategien for båndet ikoner for handlinger effektivt og sikrer samtidig et flot udseende og funktionsmåde på båndet.

Forfremmede handlinger

Hvis du tilpasser båndet fra vinduet Tilpas bånd, er størrelsesknappen muligvis ikke tilgængelig for visse handlinger. Der står Standardikonstørrelse på knappen. Med knappen Standardikonstørrelse kan du få vist et ikon for handling i standardstørrelse: lille eller stor. Etiketten på knappen ændres, når du vælger lille eller stor. I nogle tilfælde kan handlingen være en forfremmet handling, hvis egenskaben PromotedIsBig er indstillet til Ja i Microsoft Dynamics NAV Development Environment. Hvis en handling har denne indstilling, har dette forrang for mulighederne i vinduet Tilpas bånd.