Angiver, om brugerens tidsforbrug registreres.

Vælg feltet, hvis du ønsker, at denne bruger tid skal registreres.

Tabellen Brugertidsforbrug kan bruges til at registrere, hvor meget tid den enkelte bruger anvender på regnskaberne. Når feltet Registrer tid er markeret, overføres der automatisk oplysninger om bruger-id, dato og arbejdstid i minutter til tabellen Brugertidsforbrug, hver gang brugeren går ud af programmet. Tiden bliver registreret i hele minutter, så tidsperioder rundes op/ned med op til 30 sek.