Viser kildesporet, der hører til kladdetypen.

Kildesporskoden bliver automatisk indsat på alle linjer, der oprettes under kladdetypen, så du altid kan se, i hvilken kladdetype en post er oprettet.

Kildesporet hentes automatisk fra tabellen Kildespor, når feltet Type er udfyldt. Programmet finder kildesporet ved at anvende tabellen Kildesporsdefinition. Kildesporene for de forskellige kladder er defineret i denne tabel.

Du kan også vælge et andet kildespor.

Klik på feltet hvis du vil se, hvilke kildespor der er oprettet i tabellen Kildespor.