Angiver om du har debitorer eller kreditorer i udlandet, og om du vil udskrive varenavne eller beskrivelser på det pågældende sprog. Det er muligt, hvis du opretter sprogkoder i tabellen Sprog.

Når du har angivet en sprogkode, kan du angive den i feltet Sprogkode på debitor- eller kreditorkorttet, og du kan angive vareoversættelser. Når du opretter tilbud, ordrer, fakturaer eller kreditnotaer, fortæller en sprogkode på købs- eller salgsdokumenterne programmet, at det skal bruge den korrekte oversættelse som standard, og når du udskriver et dokument, der har en sprogkode, udskrives dokumentet på det sprog, der er angivet i feltet Windows-sprog-id.