Angiver opsætningen for opgavekøposter, som opgavekøen kører automatisk med brugerdefinerede intervaller. Du kan angive oplysninger i vinduet Kort til opgavekøpost, eller du kan angive dem via C/AL-kode.

Hver opgavekøpost har et entydigt identifikationsnummer. For hver opgavekøpost kan du angive, hvilken rapport eller kodeenhed, der udfører sagsopgaven. Du definerer, hvor ofte opgaven skal udføres, og eventuelle begrænsninger, der afhænger af ugedagen eller tidspunktet på dagen. Du kan også vælge, hvordan Opgavestyring skal behandle fejl, som opstår under udførelsen af opgaven.

For at få yderligere oplysninger om a bestemt felt skal du markere feltet og derefter trykke på F1.