Angiver en sagsplanlægningslinje sammen med bogføringen af en sagspost. Der er følgende muligheder:

Tom - Der oprettes ikke en sagsplanlægningslinje. Vælg denne indstilling, hvis købet indgår i det oprindelige planlægning skema for sagen.

Skema - Der oprettes en sagsplanlægningslinje af typen Skema.

Kontrakt - Der oprettes en sagsplanlægningslinje af typen Kontrakt.

Både skema og kontrakt - Programmet indsætter en eller to sagsplanlægningslinjer, afhængigt af sagsopsætningen.

Indstillinger Skema Kontrakt Forbrug

Tom

Ikke tilgængelig

Ikke tilgængelig

X

Skema

X

Ikke tilgængelig

X

Kontrakt

Ikke tilgængelig

X

X

Både skema og kontrakt

X

X

X

Bemærk
Når du bogfører en købslinje med et sagsnummer og et sagsopgavenummer, bogføres der altid en sagspost med posttypen Forbrug.