Angiver koden for en anden leveringsadresse end kundens egen adresse, som angives som standard. Hvis du vil sende produkter i et salgsdokument til en anden adresse, skal du klikke på knappen i feltet Leveringsadressekode og vælge en kode, der repræsenterer leveres til en leveringsadresse.

Hvis du ændrer leveringsadressekoden, vil andre felter, der er relateret til leveringsadressen Leveringsnavn, Leveringsnavn 2, Leveringsadresse, Leveringsadresse 2, Leveringsby og Leveres attention automatisk blive ændret.