Angiver nummeret på finanskontoen, hvor modtagermoms skal bogføres (købsmoms) for den aktuelle kombination af momsvirksomheds- og momsproduktbogføringsgruppe, hvis du har valgt indstillingen Modtagermoms i feltet Momsberegningstype.

Klik på feltet, hvis du vil have vist kontonumrene i vinduet Kontoplan.

Feltet skal udfyldes for alle de kombinationer, der skal bruges i forbindelse med købstransaktioner, hvor køber beregner moms.