Angiver, hvis og hvordan ordresporingsposter oprettes og vedligeholdes mellem udbud og dens tilsvarende efterspørgsel.

Du finder flere oplysninger om ordresporing og dynamisk ordresporing under Design Details: Central Concepts of the Planning System.

Vælg en af følgende indstillinger.

Indstilling Beskrivelse

Ingen

Angiver, at hverken sporingsposter eller aktionsmeddelelser oprettes.

Kun sporing

Angiver, at programmet vil oprette sporingsposter for denne vare, men ikke sende aktionsmeddelelser.

Sporing & aktionsmedd.

Angiver, at programmet vil oprette og vedligeholde sporingsposter og sende aktionsmeddelelser for denne vare.

Bemærk
Denne indstilling kaldes også Dynamisk ordresporing.