Indeholder koden for den enhed, som programmet bruger, når der skal lægges varen på lager.

Microsoft Dynamics NAV henviser altid til læg-på-lager-enhedskoden, når programmet foreslår, hvor varerne skal lægges på plads på lagerstedet. Først søger Microsoft Dynamics NAV efter en læg-på-lager-enhed for lagervaren. Hvis feltet er tomt, eller hvis Microsoft Dynamics NAV lægger en vare på lager og ikke en lagervare, bruger programmet varens læg-på-lager-enhed. Hvis der ikke er nogen læg-på-lager-enhed, bruger Microsoft Dynamics NAV læg-på-lager-enheden for den bogførte lagermodtagelseslinje eller den registrerede interne læg-på-lager-linje.

Når du f.eks. modtager paller, og læg-på-lager-enheden er stk., er Hent-linjen for læg-på-lager-aktiviteten i paller, og Placer-linjen er i stk.