Definerer, om der skal beregnes yderligere ordrer på tilknyttede komponenter. Det omfatter produktionsordrer, der er oprettet manuelt eller ud fra salgsordrer, og forslag til produktionsordrer, der er oprettet ud fra planlægningsberegningerne.

Flere oplysninger

Du kan vælge mellem følgende indstillinger for produktionsmetoden.

Produktionsmetode Beskrivelse

Fremstil-til-lager

Tager hensyn til første niveau på styklisten, og der kan kun være én vare pr. produktionsordre.

En fremstil-til-lager-vare produceres til lageropgørelser. Det er som regel standardvarer med relativt kort produktionstid eller varer, der bruges som nødvendige halvfabrikata for andre varer.

Denne produktionsmetode bruges som regel sammen med genbestillingsmetoderne Fast genbestil.antal og Maks. antal.

Fremstil-til-ordre

Styklisten udfoldes, og der oprettes en ekstra produktionsordre (eller produktionsordreforslagslinje) for hvert niveau i styklistestrukturen, hvor produktionsmetoden for den pågældende vare også er defineret som fremstil-til-ordre. Hvis du opretter produktionsordrer på flere niveauer, skal produktionsmetoden for modervaren og for komponentvarerne på alle niveauer være fremstil-til-ordre.

Der oprettes automatisk en reservation mellem behovet og det tilknyttede ordreforslag til genbestilling. Derved bevares de brugerdefinerede oplysninger på de relevante ordrer, og de sammenkædes med henblik på lageropgørelse og prisberegning.

Denne produktionsmetode bruges som regel sammen med genbestillingsmetoden Ordre og muligvis Lot-for-lot.

Bemærk
En relateret metode på varekortet, der angiver ordre-til-ordre-binding er genbestilllingsmetoden Ordre.

Tip

Se også