Indeholder købsprisen pr. enhed for varen.

Afhængigt af det, du har valgt i feltet Kostmetode, udfylder programmet feltet Kostpris på følgende måde:

Hvis kostmetoden er FIFO, LIFO, specifik eller gennemsnit, opdateres feltet i følgende tilfælde:

Hvis en af disse forudsætninger er til stede, opdateres feltet Kostpris i overensstemmelse med oplysningerne i feltet Sidste købspris på varekortet.

Hvis varen bruger kostmetoden Gennemsnit, kan du klikke på feltet for at åbne vinduet Oversigt over beregning af gns. kostpris, som viser alle de dataværdiposter, som bruges til beregning af den gennemsnitlige kostpris, grupperet og sammenfattet pr. gennemsnitlige omkostningsperiode.