Angiver et antal bankkonti til ind- og udlån. Funktionen kan bruges til at holde styr på alle konti hos en eller flere banker.

Du kan registrere indbetalinger på en konto. Når du har bogført en betaling eller kreditpost, kan du bruge funktionen til checkudskrivning og oprette en check ud fra posten.

Bankkonti kan føres i regnskabsvaluta eller i en fremmed valuta.

Til hver bankkonto er der et kort med forskellige oplysninger. Du indtaster de oplysninger, der vedrører den enkelte bankkonto, på bankkontokortet. Oplysningerne kan ændres. Poster, der er bogført i andre dele af programmet og som har indflydelse på kontoen, f.eks. kontante indbetalinger, der er bogført i finanskladden, afspejles på bankkontokortet.

Der er tre oversigtspaneler på kortet. Oversigtspanelet Generelt indeholder alle de generelle oplysninger om bankkontoen: Nummer, navn, adresse, kontaktperson osv. Oversigtspanelet Kommunikation indeholder telefon- og faxnumre, e-mail-adresse og adresse til websted. Oversigtspanelet Bogføring indeholder alle bogføringsoplysningerne.

Du kan ændre oplysningerne i felterne i oversigtspanelet Generelt, hvis ud har behov for det. Hvis du ændrer kontonummeret, skal du bekræfte en meddelelse. Ændringen kan tage et stykke tid, fordi programmet kontrollerer alle gamle poster med det gamle kontonummer og erstatter dem med det nye. Felterne i oversigtspanelet Bogføring kan ændres, undtagen feltet Valutakode, der kun kan ændres, hvis der ikke er nogen åbne poster.

Disse oplysninger vises også i vinduet Bankkontooversigt, men her kan oplysningerne ikke ændres.