Angiver nummeret på den finanskonto, hvor vareforbruget skal bogføres i forbindelse med denne aktuelle kombination af momsvirksomhedsbogføringsgruppe og momsproduktbogføringsgruppe. Klik på feltet, hvis du vil have vist kontonumrene i vinduet Kontoplan.

Vareforbruget beregnes automatisk ved hjælp af kørslen Bogfør lagerregulering. Hvis lageret skal opdateres, hver gang du bogfører lagertransaktioner, skal indstillingen markeres i feltet Aut. lagerværdibogføring i vinduet Lageropsætning.

Feltet skal udfyldes for alle de kombinationer, der skal bruges ved salg af varer.