Viser det totale fakturabeløb (i RV) for de varer, virksomheden har modtaget, men som kreditor endnu ikke har faktureret.

Programmet bruger feltet Beløb modt. ufaktureret (RV) for de poster, der er i tabellen Købslinje, hvor dokumenttypen er Ordre, til at beregne og opdatere indholdet i dette felt.

Du kan indsætte et filter i feltet Beløb modt. ufaktureret, så værdierne kun beregnes på grundlag af bestemte global dimension 1-værdier, global dimension 2-værdier og/eller datoer.

Klik på feltet for at se, hvilke kreditorposter der udgør det viste beløb.