Indeholder en kopi af feltet Modkonto på kladdetypen eller angiver nummeret på den modkonto , der skal bruges i dette finanskladdenavn.

Klik på feltet for at få vist en oversigt over kontonumre. Afhængigt af hvilken type du valgte i feltet Modkontotype, får du en oversigt over finanskontonumre, bankkontonumre, debitorkontonumre, kreditornumre eller anlægsnumre.

Det nummer, du vælger på kladdenavnet, vil blive kopieret til de kladdelinjer, der bliver dannet fra dette kladdenavn.