Når du leverer varer til en kunde, kan du komme ud for, at kunden ønsker varerne leveret på forskellige adresser. Når du skal oprette ordrer og fakturaer, har du derfor behov for at kunne vælge mellem forskellige leveringsadresser. Du bruger leveringsadressen til at holde styr på dette.

Gå til det relevante debitorkort for at finde oplysninger i tabellen Leveringsadresse. Klik på Relaterede oplysninger, peg på Debitor, og klik på Leveringsadresse. Programmet viser en leveringsadresse for den kunde.

Tabellen Levering kan indeholde flere leveringsadresser for hver debitor. Til hver adresse er der knyttet en kode, der repræsenterer forskellige oplysninger, f.eks. kundenummer og navn. Når du opretter tilbud, ordrer og fakturaer, kan du indtaste en kode for leveringsadressen i feltet Leveringsadressekode på salgshovedet, hvorved leveringsadressen for den aktuelle situation fastlægges.

Når koden er indsat i feltet Leveringsadressekode på tilbud, ordrer eller fakturaer, vil der også automatisk blive indsat andre oplysninger om leveringsadressen, f.eks. leveringsnavn, adresse m.v. Leveringsoplysningerne vil derefter blive taget med på udskrifter. Ved direkte levering kan du også bruge leveringskoder på købsordrer.