Angiver de tjenester, der er konfigureret for adgang til og lagring af bilag.

Hvis din virksomhed bruger services såsom Office 365 og SharePoint Online til at lagre og anvende bilag, kan du konfigurere denne service i Microsoft Dynamics NAV. Når du derefter åbner et bilag fra Microsoft Dynamics NAV, såsom et budget, som du vil vise i Excel, bruger Microsoft Dynamics NAV dokumenttjenesten. Tabellen Dokumenttjeneste gemmer oplysninger om de konfigurerede dokumenttjenester og legitimationsoplysningerne for adgang til tjenesterne.

Tip
Vi anbefaler, at det brugernavn, der er konfigureret i tabellen, ikke er administratoren af Office 365-tjenesten. Kontoen skal i stedet være enten en almindelig bruger eller en dedikeret servicekonto, der kun har skriveadgang til den angivne mappe.

Flere oplysninger

Den bruger, der opretter Office 365-konfigurationen, skal have tilladelse til at læse, indsætte og redigere recorder i tabellen Dokumenttjeneste.

Microsoft Dynamics NAV gemmer midlertidige versioner af filerne i det konfigurerede dokumentbibliotek, når en bruger eksporterer data til Excel eller åbner et dokument i Microsoft Word. Vi anbefaler dig at slette de midlertidige filer fra dokumentbiblioteket. F.eks. kan du oprette en sag i Microsoft Dynamics NAV-opgavekøen, som tømmer den relevante mappe, eller du kan bruge andre værktøjer til at holde dokumentbiblioteket frit for midlertidige filer.

I standardimplementeringen af Microsoft Dynamics NAV indeholder tabellen Dokumenttjeneste konfigurationsdata for kodeenhed 9510 Administration af dokumenttjeneste. Du kan finde flere oplysninger i Integrering med Office 365 og SharePoint Online.