Viser hvor mange mellemrum kontoens tekstfelt er indrykket i forhold til standardmargenen.

Feltet udfyldes automatisk, når du klikker på Handling, peger på Funktion og derefter klikker på Indryk kontoplan.

Du kan skrive i feltet, men indholdet bliver slettet, næste gang du klikker på knappen Indryk kontoplan. Hvis du ønsker en større indrykning, kan du tilføje mellemrum med mellemrumstasten, inden du skriver teksten.

Indrykning, Sideskift og Antal tomme linjer definerer layoutet af kontoplanen.