Angiver den ressourcegruppe, som denne ressource er knyttet til. Klik på feltet for at se indstillingerne.

Du kan samle et antal ressourcer i én ressourcegruppe. Ressourcegruppens kapaciteter og budgetter bliver akkumuleret fra de enkelte ressourcer i gruppen. Du kan også indtaste kapaciteter for ressourcegrupper, enten uafhængigt af de akkumulerede værdier eller som supplement til dem. Når der bruges ressourcegrupper i budgetter for kostpriser, salgspriser eller sager, skal de betragtes som en samling af enkeltressourcer.