Angiver det samlede planlagte kostbeløb (i den lokale valuta) for sagsopgaven for den tidsperiode, der er angivet i feltet Planlægningsdatofilter.

Indholdet af dette felt beregnes og opdateres automatisk ud fra indholdet af feltet Kostbeløb (LV) i tabellen Sagsplanlægningslinje. Det er kun de planlægningslinjer, der har typen Skema eller Både skema og kontrakt, der medtages i Skema (kostbeløb) i sagsopgaven.

Klik på feltet, hvis du vil se de sagsplanlægningslinjer, der indgår i det samlede.

For at redigere sagsplanlægningslinjer for denne sagsopgave skal du klikke på oversigtspanelet Handlinger i gruppen Funktion og vælge Sagsplanlægningslinjer.