Du kan bruge menuen Afdelinger til at få adgang til dele af programmet, som ikke er en del af din tilpassede brugergrænseflade.

Alle brugere får tildelt en jobrelateret profil af deres administrator. Med profilen får du et rollecenter og én eller flere menuer, der giver dig adgang til opgaver, lister, rapporter og bilag, som du bruger de meste af tiden. Desuden har alle brugere adgang til menuen Afdelinger.

I menuen Afdelinger kan du navigere hvor som helst i Microsoft Dynamics NAV, som du har adgang til, herunder opsætnings- og konfigurationsvinduer.

Navigere i menuen Afdelinger

Når du vælger knappen Afdelinger, kan du vælge på en liste over afdelinger og underafdelinger. På afdelingssiden vises hyperlinks til listesteder, opgavesider, rapporter osv. De viste hyperlinks er arrangeret efter kategori. For at se alle hyperlinks for en underafdeling skal du vælge den. Vælg kategorien for at se én kategori for hyperlinks for en hel afdeling.