Åbn vinduet Bevægelsesoversigt.

Viser detaljeret liste over varer, som er registreret til flytning i vinduet Bevægelse (logistik).

Indstillinger

Angiv nedbrydningsfilter: En markering i dette afkrydsningsfelt angiver, at du ikke vil have vist de midlertidige linjer, som programmet opretter, når det skifter måleenhed i bevægelsesinstruktioner.

Sammentælling af linjer: En markering i dette afkrydsningsfelt angiver, at du ønsker, at programmet skal sammentælle linjerne for hvert element, f.eks. flere bevægelseslinjer, der stammer fra forskellige kildedokumenter, som indeholder den samme vare og de samme placeringer.

Vis serie-/lotnummer: Marker dette afkrydsningsfelt, hvis du vil have vist oplysninger om lot- og serienumre for hver linje med varer, som anvender varesporing. Hvis du vælger at sammentælle linjerne i rapporten, viser programmet en liste over alle de tilsvarende lot- eller serienumre for de sammentalte linjer i alt.