Åbn vinduet Overflytningskvit..

Viser bogførte overflytningskvitteringer. Du vælger rapporten i vinduet Bogf. overflytningskvittering ved at klikke på Handlinger og derefter på Udskriv.

Når du udskriver rapporten, kan du få udskrevet ekstra kopier ved at udfylde feltet Antal kopier. Kopierne markeres "Kopi."

Indstillinger

Antal kopier: Her kan du vælge, hvor mange kopier der skal udskrives af ordrebekræftelsen.

Vis interne oplysninger: Hvis du markerer dette felt, vises alle de dimensioner, der er knyttet til linjen.