Åbn vinduet Overflytningsleverance.

Viser bogf. overflytningsleverancer. Du vælger rapporten i vinduet Bogført overflytningsleverance ved at klikke på knappen Udskriv.

Når du udskriver dokumentet, kan du få udskrevet ekstra kopier ved at udfylde feltet Antal kopier. Kopierne markeres "Kopi."

Indstillinger

Antal kopier: Angiv det antal ekstra kopier af ordrebekræftelsen, der skal udskrives.

Vis interne oplysninger: Hvis du markerer dette felt, vises alle de dimensioner, der er knyttet til linjen.